BB-Nino keksi: ”Järjestämme läskimallikuvaukset!”

Big Brother · Niina Niskanen

Viikkotehtävä Big Brother -talossa on aiheuttanut paljon iloa asukkaiden keskuudessa. Glamour-tehtävässä asukkaat saivat omat roolinsa, joiden mukaan heidän tulee käyttäytyä ja toimia viikkotehtävien aikana.

Managerina on BB-Nino, stailistina BB-Jani T, kuvaajana BB-Eetu ja malleina ovat BB-Elisabet, BB-Noora, BB-Niko N, BB-Petri ja BB-Marika. Pohdinta mallien tehtävistä käynnisti syvälliset keskustelut aiheesta. Alastonmallius koettiin kamalana ajatuksena ja Marikaa pelotti muiden muassa myös meikkien väheneminen viikon aikana.

Nainen ei haluaisi niiden olevan lopussa sunnuntain suoran lähetyksen koittaessa. Manageri-Nino keksi kuitenkin uuden mallikuvausoperaation, jossa naisten ei varsinaisesti tarvitse pelätä alastomana poseeramista Suomen kotikatsomolle. Kyseinen mallikuvaus antaa myös haastetta malleille, sillä toteutus ei ole helpoimmasta päästä.

– Manageri on nyt päättänyt, että teemme läskimallikuvaukset. Elisabet suuri ja mahtava ja yksi huippumalli eli Noora, Nino totesi nauraen saaden asukkaiden tuen päätökseensä.