David Beckham kauppaa miehille alusvaatteita

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jalkapallotähti David Beckham on ollut viimeisten kuukausien aikana syytösten kohteena, kun Nici-niminen prostituoitu väitti supertähden pettäneen vaimoaan kanssaan. Nicin lisäksi avioliitossa oleva kaunotar Shery Shabani kiisti aluksi väitetyn seksisuhteensa David Beckhamiin, mutta myöhemmin nainen muutti kantaansa.

David Beckham joutui myös taannoin yllättäen kolmeksi päiväksi sairaalaan sydänongelmien takia. Mies toipui kuitenkin hyvin ja hän palasi nopeasti takaisin jalkapallokentälle. Nyt MTV-julkaisu kertoo Beckhamin suunnittelevan oman alusvaatelinjan luomista. Hän aikoo tehdä yhteistyötä Stella McCartneyn ja manageri Simon Fullerin kanssa.

Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Victoria ja David Beckham olivat alkuvuodesta otsikoissa myös käväistyään Suomessa, kun Davidin katkennut akillesjänne leikattiin turkulaisessa yksityissairaalassa. Kovissa paineissa oleva David Beckham saa täyden tuen vaimoltaan arjen haasteissa, sillä Victoria pystyy kiteyttämään sanan täydellinen yhteen ihmiseen: David Beckham. Us Magazine -lehti kertoo kuinka Victoria Beckham ei näe miehessään mitään vikaa. Victorian mukaan he kokevat olevansa sielunkumppaneita kaikin tavoin.