Eminem ei luota naisiin: ”Julkisuus vaikeuttaa elämääni”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime kesänä uuden Recovery-albuminsa julkaissut hiphop-tähti Eminem piti taannoin pitkään taukoa musiikkiuraltaan, mutta fanit eivät kaikonneet eikä suosio hiipunut. Interscope -levy-yhtiön kesäkuun lopussa julkaisemien myyntilukujen mukaan Eminemin uutta albumia myytiin nimittäin ensimmäisellä viikolla fyysisessä muodossa CD-levyinä peräti 741.000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

The Sun -lehti kertoo nyt tähden suhtautuvan naisiin hyvin epäluuloisesti. Eminem on viettänyt sinkkuelämää siitä lähtien, kun hän erosi vaimostaan Kimberley Scottista. Uusi suhde olisi hänelle haluttu asia, mutta julkisuus tekee hänen elämästään vaikeaa, puhumattakaan miehen luottamuspulaan naisia sekä kaikkia ihmisiä kohtaan.

– Pohdin motiiveja käytöksessä ja lähipiirini koostuu vain vuosikausia tuntemistani ihmisistä. Luottamusongelma on tällä hetkellä pahin kompastuskiveni, sillä olen onneksi päässyt päihdeongelmistani kutakuinkin eroon, vaikka asia vaatinee vielä työtä. Julkisuus on myös asia, joka luottamusongelmieni kanssa vaikeuttaa elämääni, Eminem totesi The Sun -lehdelle.