Heather Grahamin sääret vailla vertaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Uutta nousua parhaillaan Hollywoodin kuumimpaan kärkikaartiin viime aikoina tehnyt näyttelijäkaunotar Heather Graham nähtiin taannoin valkokankaalla Kauhea kankkunen -komediassa.

Elokuvatähti Graham kuvattiin myös vastikään AFI Fest -tapahtumassa punaisella matolla pienessä mustassa mekossa ja korkokengissä. Näyttelijän hoikka vartalo kertoo tähden pitävän huolta terveydestään ja ulkonäöstään tiukalla elämänhallinnalla. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähditti kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja Kauhea kankkunen.