Hiphop-tähti huijasi eBayssä – tuomittiin vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme vastikään, kuinka hiphop-tähti Lil Wayne vapautui vankilasta istuttuaan kahdeksan kuukauden tuomionsa loppuun New York Rikers Islandin vankilassa. Takaisin vankilaan asteli puolestaan artisti T.I., jonka ehdonalainen tuomio muutettiin ehdottomaksi hänen rikottuaan ehdonalaisensa sääntöjä.

Nyt Hiphop Wired -julkaisu uutisoi Geto Boys -yhtyeen jäsenen Willie D:n joutuneen niin ikään vankilaan. Vuoden vankeustuomio langetettiin 44-vuotiaalle William ”Willie D” Dennikselle petoksesta. Hänen kerrotaan kaupitelleen eBayssa Applen iPhone-kännyköitä, joita hänellä ei edes ollut.

Artisti jäi kiinni poliisin soluttautumisoperaation kautta reilu vuosi sitten toukokuussa. Mies on myöntänyt syyllisyytensä rikokseen ja vankilatuomion ohella hän joutuu korvaamaan yhteensä noin 200.000 dollaria 35 huijauksen uhrille.

Geto Boys, joka alunperin tunnettiin nimellä Ghetto Boys on yhdysvaltalainen gangsta-rap-yhtye. Yhtyeen muodostavat nykyään Scarface, Bushwick Bill ja Willie D. Ryhmä on tunnettu erittäin väkivaltaisista sanoituksistaan ja kappaleissa käsitellään usein murhia, väkivaltaa ja muuta rikollista toimintaa. Ryhmän yhteisten levyjen lisäksi kaikki jäsenet ovat olleet aktiivisia myös soolourillaan.