”Liian lihavan” Playboy-Kendran kuvat suututtivat fanit

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson oli keväällä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.

Kendra kohahdutti myös taannoin toteamalla, ettei esiintyisi enää alasti, koska oli mielestään liian lihava alastonkuviin. Nainen nähdään nyt kuitenkin Playboyn joulukuun numerossa muun muassa kansikuvassa, jossa kaunokainen on puolialastomana. Sisäsivuilla hän poseeraa sen sijaan alastomana. Katso kansikuva alta.

Fanit ovat nyt hurjistuneet asiasta ja leimanneet Kendran valehtelijaksi. Nainen tosin kertoi blogissaan kuvien olevan vanhoja, sillä ne on kuvattu aikana jolloin Wilkinson asui vielä Playboy Mansionissa. Hän on imarreltu kuvien päätyessä vielä udelleen Playboy-lehteen, koska kyseinen julkaisu on aina hänen sydäntään lähellä.