Mel Gibsonin huoltajuusriita kärjistyy

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan.

Tänään käynnistyvä oikeudenkäynti on Access Hollywood -julkaisun mukaan Gibsonin ja Grigorievan ensimmäinen tapaaminen oikeudessa. Mies taistelee tällä kertaa lapsensa huoltajuudesta, sillä Grigorieva haluaa estää tämän oikeudet lapseensa.

Grigorieva aikoo perustella vaatimuksensa siihen, että Gibson hyökkäsi hänen kimppuunsa perheen jälkikasvun ollessa hänen sylissään. Tällä hetkellä voimassa oleva yhteishuoltajuus tulisi täten naisen mukaan perua miehen väkivaltaisen luonteen vuoksi. Grigorieva on varma, että hän saa Gibsonin kiemurtelemaan oikeudessa syyllisyytensä vuoksi.