Miranda Kerr esitteli vauvamasunsa alastomana

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippumalli Miranda Kerr odottaa parhaillaan esikoistaan näyttelijämiehelleen Orlando Bloomille, mutta hän on ennen vatsansa pyöristymistä ehtinyt poseerata ahkerasti mallikuvissa. Syyskuussa hänet nähtiin myös kolmiulotteisissa nakukuvissa Vogue-lehden Italian numeron sivuilla.

Nyt Kerr on poseerannut aikaisempaa muodokkaampana myös muilta osin kuin pyöristyneen vauvamasunsa suhteen. Victoria’s Secret -malli ei ota kuitenkaan paineita töihin palaamisestaan, sillä työnteko ei ole hänen mukaansa koko elämä. Kaunotar nähdään nyt ensimmäistä kertaa esittelemässä vauvamasuaan alastomana, ja äitiys pukee naista todella hyvin. Katso kuvat tästä.

Nainen kertoo perhe-elämän olevan hänelle tärkeää, sillä talvella syntyvä lapsi on erittäin odotettu asia mallikaunottaren ja hänen aviomiehensä Bloomin elämään. Lapsen sukupuolta he eivät tiedä, vaikkakin lehdistö on pohtinut heidän salaavan vain asiaa. Kerr ei ota edelleenkään kantaa kyseiseen juoruun, mutta haaveistaan hän haluaa vielä avautua.

– Riippumatto olisi ihana ja oma vihannestila ja talo. Käyttäisimme talossa aurinkoenergiaa, se on aivan selvä asia. Ehkä me vielä joskus toteutamme unelmamme, tähtimalli totesi lehdelle.