Pamela Anderson haluaa Israelin luopuvan turkeista

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin pian parinkymmenen vuoden ajan lukeutunut Pamela Anderson nousi alunperin suursuosioon televisioroolillaan ja alastonkuvillaan. Neitokainen on joutunut vastikään kolariin ulkomaanreissullaan, mutta betoniporsaan kanssa tapahtunut kolarointi ei hidastanut tähden vauhtia.

Pamela on Israelissa Tel Avivissa paikallisen Tanssii tähtien kanssa -shown vuoksi, sillä hän vierailee ohjelmassa vielä tällä viikolla. Lifeline Live -julkaisu kertoo tähden kampanjoivan reissullaan myös turkiksia vastaan ja tämä aikoo tehdä kaikkensa käännyttääkseen maan johtajat puolelleen.

Turkikset kieltävä laki on johtajille vaikea, sillä he pelkäävät sen estävän juhlissa käytettävän turkishatun käyttämisen. Israel ei kuitenkaan itse tuota turkiksia, joten maan vientiin asia ei vaikuttane. Pamela Anderson kuuluu PETA-järjestön aktiivisimpaan jäsenryhmään, joten hän aikoo kamppailla turkisten vastaisen lain puolesta kaiken viehätysvoimansa turvin.