Robert De Niro saa merkittävän tunnustuksen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywoodin veteraanitähti Robert De Niro joutui taannoin kuvauksissaan erikoisen tempauksen kohteeksi. Michiganissa uutta elokuvaansa kuvannut supertähti sai nimittäin kimppuunsa juopuneen naisen. Paikalle hälytettiin poliisit, jotka veivät naisen mukanaan.

Breaking News -julkaisu kertoo nyt kaksinkertaisen Oscar-voittajan De Niron saavan elämäntyöstään uuden palkinnon. Miehelle annetaan tunnustusta elämäntyöstään Golden Globe -palkinnolla, jonka ovat aiemmin saaneet muiden muassa ohjaaja Steven Spielberg, näyttelijä Al Pacino, Barbra Streisand ja Anthony Hopkins.

Palkinto luovutetaan hänelle Golden Globe -gaalassa Beverly Hillsissä 16. tammikuuta 2011. 67-vuotias Robert De Niro on tehnyt jo uransa aikana yli 70 elokuvaa ja yksi uusimmista elokuvista on tuore Machete, joka oli ensi-illassa syyskuun alussa. De Niro näytteli elokuvassa muiden muassa Jessica Alban kanssa. Myös Steven Seagal ja Michelle Rodriguez kuuluivat elokuvan tähtikaartiin.