Seth Rogenin hulvaton kosinta – ripusti kihlasormuksen nänniin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu koomikko Seth Rogen on ollut eilen ja tänään ympäri maailmaa otsikoissa hauskan kosintansa merkeissä. Muiden muassa Superbad -elokuvasta tuttu suosikkinäyttelijä kosi tyttöystäväänsä Lauren Milleriä syyskuussa.

Näyttelijän kihlaustarina kuultiin uudessa Conan O’Brienin Conan-showssa maanantaina. Hän kertoi kuinka Miller oli juuri yläosattomissa, kun mies ryntäsi sisään makuuhuoneeseen kosimaan. Jostain syystä mies koki naisen nännien olevan oiva paikka sormukselle, joten sellaiseen hän sen sijoitti. Rogen avautui Conan O’Brienille myös tunnetiloistaan kyseisen kihlausoperaation aikana.

– Minua jännitti paljon. Hänen rintansa olivat näkyvillä, joten jostain syystä valitsin nännin. Sormus käsissäni tuntui siltä, kuin käsittelisin heroiinia ja poliisi olisi selkäni takana joten sysäsin sen takia sormuksen äkkiä jonnekin, sitä enempää sunnittelematta, Seth Rogen kertoi.