Supertähden hakkaama ex-tyttöystävä: ”Gibson petti minua”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikossa hakattuaan entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan.

Nyt TMZ-julkaisu raportoi naisen olevan varma siitä, että Gibson on pettänyt häntä heidän suhteensa aikana. Oksana yrittää saada myös Gibsoniin sekaantuneita naisia käsiinsä selvittääkseen, että onko Gibson lyönyt heitä. Hän tarvitsee todisteita Mel Gibsonin väkivaltaisuudesta, jotta oikeus tavata heidän tytärtään peruttaisiin.

Oikeus on kuitenkin tällä hetkellä antanut Gibsonille täyden tapaamisoikeuden tyttäreen. Oksanalla ei ole esittää kunnon todisteita Gibsonin väkivaltaisuudesta tai miehen suhteista muihin naisiin. Naisen asianajaja Dan Horowitz kertoi TMZ-julkaisulle palkanneen tiiminsä etsimään neljää naista, joiden Oksana uskoo olleen suhteessa Melin kanssa.