Uskomattomimmat lihaskimput: ”Voiko tämä olla edes totta?”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-kaunottarilla kauneusleikkaukset ovat nykyisin niin yleisiä, että leikkaamaton kaunotar on vuosi vuodelta harvinaisempi ilmiö. Kauneusleikkausten yleistyessä kirurgit keksivät aina vain hullumpia operaatioita vaativille asiakkailleen – myös miehille.

Ulkonäköpaineet ovat aina läsnä julkkisten elämässä, sekä tietenkin myös normaalia elämää viettävillä kansalaisilla. Kehonrakennus on aina kuulunut osana Hollywood-tähtien maailmaa. Tästä hyvänä esimerkkinä näyttelijät Arnold Schwarzenegger ja Sylverster Stallone. Nyt verkossa esillä oleva kuvakollaasi kehonrakennuksen harrastajista on tyrmistyttävä. Yliluonnollinen lihasmassa herättää luonnollisesti myös epäilyksiä kuvien aitoudesta. Katso kuvat tästä.

Parantaakseen tuloksiaan osa kehonrakentajista väärinkäyttää lääkeaineita. Muiden muassa anaboliset steroidit, kasvuhormonit ja piristeet edistävät lihaskasvua ja nopeuttavat palautumista. Lääkeaineilla saadaan kuitenkin vain hengenvaarallisia tuloksia.