Huippumalli haussa -kilpailija onkin mies! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Nelosen suositussa Huippumalli haussa -sarjassa siirrytään 29. marraskuuta jo sarjan yhdennelletoista tuotantokaudelle. Kausi herätti aikoinaan Yhdysvalloissa erityistä huomiota siksi, että mukana on ensi kertaa transsukupuolinen Isis King -niminen mallikokelas.

Yhdennentoista kauden teemana on tulevaisuus ja heti ensimmäisessä jaksossa mallikokelaat pääsevät näyttämään taitonsa teemaan sopivissa kuvauksissa. Tässä vaiheessa ei ole varmaa tietoa siitä onko Isis King käynyt läpi sukupuolenvaihdosleikkauksen vai ei. Katso kuvat tästä.

Huippumalli haussa -tuomaristossa istuu tuomari-juontaja Tyra Banksin lisäksi edelliseltä kaudelta tuttu kolmikko valokuvaaja Nigel Barker, lavakävelymestari J. Alexander ja huippumalli Paulina Porizkova. Myös stylisti Jay Manuel on mukana vanhassa tutussa roolissaan kuvausten ohjaajana ja tyttöjen tukijana.