Mel Gibson hävisi oikeudessa – ero tuli jo nyt kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan.

Oikeudenkäynti tapauksen tiimoilta alkoi eilen. Gibson taistelee oikeudessa lapsensa huoltajuudesta, sillä Grigorieva haluaa estää isän oikeudet lapseensa. Tuomioistuin on jo nyt ehtinyt antanut ensimmäisen välituomionsa, jossa Gibson määrättiin maksamaan rästissä olevat elatusmaksunsa Grigorievalle. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan takaisin rahat, jotka hän on laskuttanut Grigorievalta talossaan asumisesta.

– Tämä oli merkittävä voitto Oksanalle. Tuomari määräsi Melin maksamaan kokonaisuudessaan 20.000 dollariin kuukaudessa kohoavat elatusmaksunsa, lähde kertoi Radar Onlinen mukaan.

Gibson joutuu maksamaan välittömästi noin 60.000 dollaria ja jatkossa täydet elatusmaksut. 54-vuotias Mel Gibson ja 40-vuotias Oksana Grigorieva käyvät oikeustaistelua suljettujen ovien takana, sillä lehdistö ei pääse seuraamaan istuntoja. Gibson on tähän saakka laistanut kaikista oikeuden käsittelyistä, eli hän on ensimmäistä kertaa leivöttömän pöydän ääressä tämän jutun tiimoilta. Oikeudenkäynti jatkuu 22. marraskuuta.