Supertähti Pink raskaana – odottaa ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa uutisoitiin syksyllä kuinka Suomeenkin saapunut supertähti Pink loukkaantui lievästi Saksan konsertissaan sattuneessa tapaturmassa. Pink pystyi onneksi palaamaan lavalle haaverin jälkeen, ja hänet nähtiin Suomessa aikataulun mukaisesti.

Pink kertoi taannoin The Sun -lehden haastattelussa ettei hän koe fyysisten rangaistusten olevan pahaksi lapsen kehitykselle. Pian hänellä voi olla tarvetta soveltaa omia näkemyksiään, sillä laulajatähti on tuoreimpien tietojen mukaan raskaana. Us Weekly kertoo, että Pinkin odotus on kolmannella kuulla ja että raskaus oli odotettu. Hänen kerrotaan suunnitelleen lapsen saamista kiertueiden välissä.

– Lapset tarvitsevat selkäsaunaa ja kuritusta tehdessään jotain pahaa. Oma isäni kuritti minua ollessani tuhma, ja se on mahdollisesti syy siihen, että olen nyt elossa ja voin hyvin. Taistelin lapsena auktoriteetteja vastaan enkä halunnut totella sääntöjä. Olin paha, joten fyysinen ojentaminen oli tarpeen. Tuollainen törky tulee pieksää ulos lapsesta, sillä muu ei auta, Pink kertoi The Sun -lehdelle.

Kaunotar kertoi äskettäin Twitterissään haluavansa kotirauhaa ja yksityisyyttä, sillä kotioven takana seisoskelevat fanit saavat hänet sietokykynsä rajoille. Pink ihmettelee, kuinka näillä on rohkeutta soittaa hänen ovikelloaan pyytääkseen nimikirjoitusta tai valokuvaa.