Emma Watsonin seksikkäästä mekosta näkyi läpi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen Brown-yliopistoon.

Äskettäin Sunday Times -julkaisu raportoi nuoren kaunottaren olevan kauniin ulkonäkönsä ohella uutisissa myös terveellisten elämäntapojensa vuoksi. Harry Potter -tähti on nimittäin kertonut välttelevänsä alkoholin käyttöä, sillä hän on saanut sitä liikaa. Watson kertoi julkaisulle maistaneensa alkoholia jo seitsemän vuoden ikäisenä, kun hänen vanhempansa antoivat sitä hänelle.

Pian Emma Watson nähdään Suomessakin valkokankalla Harry Potter -saagan toiseksi viimeisessä elokuvassa. Elokuvan ensi-iltaa on jo ehditty juhlia Lontoossa, jossa nuoret tähdet esiintyivät tyylikkäimpinä kuin koskaan aiemmin. Emma Watson oli pukeutunut pikkumustaan ja läpinäkyvään seksikkääseen mekkoon, joka lienee hänen uransa rohkein asuvalinta. 

Emma Watson

(Kuva: BANG Showbiz)