Tänään luvassa BB-kauden tukalin tilanne: ”Silkkaa tuskaa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on normaalisti suoritettu häätöäänestykseen nimeämiset siten, että asukkaat ovat kertoneet valitsemansa henkilöt päiväkirjahuoneen suojissa. Tänään tilanne tulee kuitenkin muuttumaan radikaalisti, sillä he joutuvat kertomaan nimeämänsä henkilöt muiden läsnäollessa.

Vastaavia nimeämisiä on suoritettu myös aikaisemmilla tuotantokausilla, ja tilanteet ovat olleet asukkaille henkisesti erittäin kovia paikkoja. Häätöäänestykseen nimettyjen asukkaiden kertominen ja valintojen perusteleminen nimettävien läsnäollessa onkin todennäköisesti tuotantokauden stressaavimpia tilanteita ja tullee vaikuttamaan myös asukkaiden keskinäisiin väleihin.

Kerroimme eilen kuinka talon uudeksi päälliköksi valittiin shoppailukilpailulla BB-Niko. Samalla ilmoitettiin, että tällä kertaa päällikkö ei poikkeuksellisesti saa immuniteettiä nimeämisiin. Näin ollen myös Niko on tänään nimettävien listalla kaikkien muiden BB-asukkaiden tavoin.