Taylor Swiftin rinnat varastivat show’n palkintogaalassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Kantrikaunotar on nyt näyttänyt olevansa todella suosittu, sillä naisen uusinta albumia ostettiin yli miljoona kappaletta ensimmäisen viikon aikana.

Artisti on nyt nähty BMI Country Music Awards -gaalan punaisella matolla harvinaisen näyttävässä lookissa. Kaunottarella oli yllään musta tiukka kotelomekko, joka toi esille vartalon hänen kaikki kurvinsa. Ulkonäön viimeisteli soma kampaus ja meikki. Katso kuvat tästä.

Taylor Swift kertoi taannoin laulavansa ex-poikaystävistään mielellään, sillä hänen laulunsa ovat kuitenkin kertomuksia hänen omasta elämästään. Laulajakaunotar on tapaillut muiden muassa Taylor Lautneria ja Glee-tähti Cory Monteithia. Yksi naisen ex-miehistä on joidenkin huhujen mukaan John Mayer, ja hänen epäillään olevan Swiftin inspiraatio kappaleessa Dear John.