Vanessa Hudgensin rinnat kasvoivat mystisesti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

High School Musical -elokuvista tuttu näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens näytteli taannoin Los Angelesissa esitettävässä Rent-näytelmässä HIV-positiivista stripparia. Elokuvapuolella hän ei ole vielä saanut kovinkaan merkittäviä kiinnityksiä, mutta nyt parhaillaan hän kuvaa uutta leffaa.

Hudgens nähtiin äskettäin nautiskelemassa kauniista päivästä Havaijilla. Neitokainen kuvaa saarella parhaillaan uutta elokuvaansa Journey 2: The Mysterious Island. Kaunotar on nyt herättänyt huomiota kurvikkaalla vartalollaan, sillä hänen rintansa näyttävät aikaisempaa suuremmilta. Hudgens nähtiin rannalla pienessä topissa ja shortseissa. Katso kuvat tästä.

Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee nykyisin myös kovaa nousua Hollywoodissa, sillä hänet on yhdistetty useampaankin suuren budjetin elokuvaprojektiin, joista yksi on Spider-Man. Vanessalla on seuraavaksi työn alla on Sucker Punch -elokuva, josta odotetaan hänen uransa pelastajaa.