BB-Elisabetin puute puhuttaa: ”Seksiä joka paikassa”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -talossa vietettiin viime yönä tälle tuotantokaudelle harvinaisen kiihkeää yötä. Talossa ei ole harrastettu varsinaista seksiä lainkaan, joten Petrin ja Elisabetin petipuuhat ovatkin nousseet päivän puheenaiheeksi talossa.

Aiemmin Elisabet kertoi saaneensa orgasmin Petrin käsittelyssä ja Petri puolestaan kertoi jääneensä ilman. Molemmat ovat aamupäivän aikana saaneet kuulla toistuvasti yön tapahtumista. Erityisesti BB-Elisabet on kuunnellut juttuja korvat punaisena, sillä hän ei muistanut kaikkia bileyön tapahtumia selvästi.

– Älkää sanoko! En mä muista siitä mitään, niin ei saa sanoa! Elisabet huusi.

– Sä sanoit, että sä haluaisit nyt seksiä hotellissa joka paikassa. Kylpyameessa ja parvekkeella ja suihkussa ja televisiotasolla, Petri muisteli Elisabetin yöllisiä hehkutuksia.

– En mä noin oo sanonut! En varmaan oo. Lopettakaa jo. Mitä siinä on pahaa? En mä tajua, Elisabet yritti.

– Kun me oltiin tulossa tänne makkariin, niin tuolta kuului vaan: Aahhh aaahh aahh, Nino muisteli.

– Toi voi muuten olla Seiskan kannessa. Minnastakin oli sellainen. Siinä oli se isoin otsikko: ”BB-skandaali”, Nino vitsaili.

Asukkaiden naurunremakat ja petipuuhista yllätettyjen piikittely jatkuivat riehakkaissa tunnelmissa. Petri totesi että onneksi on lauantai, että hänen vanhempiensa ei tarvitse mennä töihin kuulemaan työtovereidensa piikittelyä poikansa touhuista.