BB-Niko sai yli 34 000 viestiä IRC-Galleriaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan jo toista kertaa asustavat BB-Niko ja BB-Nino ovat tänään kertoneet kuinka realityohjelmassa mukana oleminen vaikutti ensimmäisellä kerralla heidän elämäänsä. Molemmat olivat saaneet esimerkiksi yhteisöpalveluissa valtavasti viestejä BB-talosta päästyään.

– Mä muistan kuinka mulla oli 34.000 viestiä Galleriassa kun mä menin sinne ohjelman jälkeen. Mä otin screenshotinkin siitä, Niko kertoi.

– Mä menin Facebookiin, niin mulla oli kolmetuhatta kaveripyyntöä. Sit musta oli tehty eri ryhmiä ja sen sellaisia. Mun kaverit sanoi, että mee nyt kommentoimaan ja kiittämään kannustuksesta. Sit menin himaan ja kirjekuoria oli sellainen vuori. Että mistä v**usta mä aloitan! Yli 50 tekstiviestiäkin oli tullut vaikka ne ei säilykään, Nino muisteli.

Molemmat kannustivat asukkaita suuntaamaan heti talosta pääsyn jälkeen julkisille paikoille, kuten kauppakeskuksiin ja metroon. Muussa tapauksessa miesten mukaan asukkaat voivat alkaa pelätä julkisia paikkoja. Nino stressasi kuitenkin kovasti siitä miten ihmiset suhtautuvat häneen toisen kerran jälkeen.