BB-Petri ja Elisabet masturboivat toisiaan muiden nähden

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan jo loppusuoralla oleva Big Brother -tuotantokausi on ollut harvinaisen kuiva mitä tulee seksin harrastamiseen talossa. Varsinaisia tositoimia ei ole nimittäin harrastettu kaudella vielä kertaakaan.

Nyt talon Casanova BB-Petri ja BB-Elisabet ovat kuitenkin päässeet jo kakkospesälle, sillä he jäivät kiinni toistensa masturboimisesta makuuhuoneen sängyssä. Pari oli niin uppoutunut touhuunsa, että he eivät edes huomanneet saaneensa makuuhuoneeseen yleisöä. Peiton alaiset tapahtumat eivät jääneet muille asukkaille epäselviksi, eikä kumpikaan edes yrittänyt kiistää puuhiaan. Kaiken lisäksi Elisabet kertoi avoimesti muille asukkaille saaneensa orgasmin.

– Täällä oli käsikahvaa! Maaaza, hitsaaja-Maza, BB-Niko kiusoitteli. 

– Ellu, kerkesiksä tulee? BB-Eetu kysyi suoraan.

– Joo, Elisabet vastasi.

– Ellu tuli, mutta mä en, Petri ilmoitti.

Tämän jälkeen Petri ojensi kättään muiden haisteltavaksi todisteena juuri päättyneistä puuhistaan. Elisabet vahvisti vielä Eetulle, että Petri osasi kyllä asiansa.