Kuvagalleria: Adam Lambert, Helsinki 7.11.2010

Galleria · Stara.fi

Huippusuosittu amerikkalainen poptähti Adam Lambert käväisi faniensa suureksi iloksi konsertoimassa Suomessa 7. marraskuuta. Kyseessä oli artistin Euroopan kiertueen aloituskonsertti ja tähti oli esiintymässä myös ensimmäistä kertaa Suomessa.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi oli paikalla ikuistamassa popparin tunnelmat kuviksi. Katso kuvat klikkaamalla kuvien alla olevia numeroita.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.