BB-Elisabet ripitti Ninoa: ”Hoida elämäsi kuntoon!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Nino on päivitellyt lukuisia kertoja taloudellista tilannettaan ja kertonut, että hänellä on kymmeniätuhansia euroja ulosotossa. Mies ei ole omien sanojensa mukaan tehnyt juurikaan asian saattamiseksi kuntoon.

Tänään Nino ja BB-Elisabet olivat tupakalla talon terassilla, kun he keskustelivat jälleen ulkomaailmasta ja tämän illan häätöäänestyksestä. Samalla Elisabet sai tilaisuuden opastaa Ninoa raha-asioidensa hoitamisessa. Tarkkoja ohjeita ei tosin ollut, mutta neitokainen vaati miestä ryhtymään toimeen.

– Sun pitää oikeesti hoitaa ne sun raha-asiat kuntoon. Sen jälkeen sun elämä on ihan erilaista. Siitä tulee oikeesti ihan v**un hyvä fiilis. On mullakin vielä ne velat, mutta mä tiedän että ne järjestyy. Sit kun sä pääset siihen velkaneuvontaan, niin se alkaa hoitua. Kaikkihan haluaa että sä pystyt maksamaan ne, Elisabet totesi.

Nino oli kuitenkin edelleen varsin skeptinen, ja hän epäili että myös Elisabetin velkoja on Big Brotherin aikana mennyt ulosottoon.

– Ootko varma ettei jotain ole mennyt ulosottoon kun sä oot ollut täällä? Nino kysyi.

Vielä ennen sisään palaamista Elisabet toisti toiveensa siitä, että talosta päästyään Nino ottaisi itseään niskasta kiinni ja ryhtyisi hoitamaan raha-asioitaan kuntoon.