Eva Mendesin kurvit ihastuttivat kireässä kesämekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Paha poliisi – määräsatamana New Orleans -elokuvan sivuosassa nähty Eva Mendes vietti sittemmin muutaman kuukauden hiljaiseloa julkisuudesta. Tämän syksyn aikana hän on kuitenkin palannut jälleen otsikoihin.

Viime kesänä Eva Mendes kertoi W Magazine -lehden haastattelussa ettei hän pidä itseään varsinaisena paljastelijana, vaikka pitääkin nakuilemisesta. Nyt hänet on kuvattu latinomaailman julkkisjuhlissa Madridissa kurvikkaana ja harvinaisen näyttävään iltapukuun sonnustautuneena. Myös värimaailma oli selvästi räväkämpää kuin mihin Mendesin kohalla on aiemmin totuttu. Tutkaile otoksia tästä.

Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty 35-vuotias Eva Mendes kirjautui helmikuussa vieroitukseen. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime vuosina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night. Taannoin hän totesi olevansa tietoisesti mukana seksikkäissä kuvissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi sen takia.