MTV3: Johanna Tukiainen synnyttää lapsensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen kertoi äskettäin olevansa raskaana. Lapsensa isäksi hän nimesi lappilaisen miesystâvänsä Arton. Sittemmin Tukiainen kertoi harkitsevansa aborttia ja tehneensä sille jo ajanvarauksen.

Nyt tilanne on kuitenkin olennaksesti muuttunut, sillä Johanna Tukiainen on ilmoittanut MTV3-viihdeuutisille luopuneensa aborttisuunnitelmista keskusteltuaan asiasta lapsen isän kanssa. Hän tulee siis kaikesta aikaisemmasta huolimatta näillä näkymin synnyttämään lapsensa. Johannan mukaan hän ei ole vielä käynyt lääkärissä raskautensa takia. 

Taannoin Tukiainen kertoi olevansa kolmannella kuulla raskaana, mutta tuolloin hänen kertomuksensa todenperäisyys epäilytti monia. Aborttisuunnitelmista luopuminen vesitti kuitenkin nyt osaltaan epäilijöiden väitteitä. Kerroimme aiemmin tänään kuinka Tukiaisen tanssiryhmän verkkosivut ja samalla hänen oma bloginsa suljettiin liian suuren suosion takia.