Johanna Tukiaisen verkkosivut suljettu – oli liian suosittu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa seurustelusuhteidensa ja raskautensa merkeissä. Viime viikolla Tukiainen ilmoitti aikovansa tehdä abortin. Nyt hänen verkkosivunsa on tilapäisesti suljettu.

Johanna Tukiainen on joutunut useaan kertaan ongelmiin esimerkiksi yhteisöpalvelu Facebookin kanssa, kun hänen profiilinsa ja fanisivunsa on suljettu muiden muassa liian suuren suosion johdosta. Tällä kertaa vuorossa on kuitenkin ollut hänen Dolls Dancers -tanssiryhmänsä verkkosivut, joiden alla Johanna kirjoittaa suosittua blogiaan.

Palveluntarjoaja on nimittäin estänyt kävijöiden pääsyn verkkosivustolle, koska virheilmoituksen mukaan ”Sivusto on ylittänyt sille varatun liikennöinnin”. Joillain halvemmilla palveluntarjoajilla on käytössä liikenteen rajoittaminen tiettyyn datamäärään, minkä jälkeen sivusto suljetaan. Nyt suuresta suosiosta joutunut dataliikenteen kasvu vaikuttaa sulkeneen Tukiaisen sivuston osoitteessa dollsdancers.fi.