Ke$han kasvojen ”sotamaalaus” ihmetytti palkintogaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Tik Tok-hittinsä myötä viime talvena Yhdysvaltojen single- ja albumilistojen ykkössijat samaan aikaan valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viime aikoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa.

Paljon otsikoissa ollut popkaunotar on keikkaillut ja reissannut viime aikoina ahkerasti. Neito vietti kuvattiin viime viikolla Sydneyn Bondi-rannalla pukeutuneena bikineihin paljastaen samalla hoikan bikinivartalonsa ja upeat säärensä faneilleen ja kuvaajille. Muutama päivä sitten hänet kuvattiin MTV-palkintogaalassa perin erikoisessa ”meikissä”. Katso kuva tästä.

Taannoin Ke$ha yllätti häntä seuranneet paparazzikuvaajat ahdistelemalla heitä muiden muassa intiimeillä kysymyksillä. Hän muiden muassa tivasi vastausta siihen kenellä kuvaajista on suurin penis.