BB-Marikan suhdepaljastus hämmensi – ainoa heterosuhde teininä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tuotantokauden alusta saakka asustanut BB-Marika on ollut kaudella ennätysmäisen usein häätöäänestyksessä. Lesboksi tunnustautuva neitokainen on aiemmin paljastanut kokeilleensa myös heterosuhdetta. Tänään Marika kertoi tapauksesta lisää.

Marika vietti aikaansa pihamaalla yhdessä Eetun kanssa, kun puhe kääntyi ihmissuhteisiin siitä huolimatta, että Eetu totesi lumihiutaleiden näyttävän aivan siittiöiltä. Aiemmin päivällä talossa oli puhuttu ihmisten karvoituksesta, mutta tällä kertaa jutustelu pysyi hieman siistimmissä asioissa.

Marika kertoi olleensa sinkkuna jo noin vuoden ajan, mutta samalla hän muisteli Eetulle hänen ainoaa heterosuhdettaan. Varsinaisesta suhteesta ei välttämättä voitu kuitenkaan puhua, sillä se kesti huimat 15 minuuttia. Hänellä oli ollut kaksi lesbosuhdetta ja yksi heterosuhde. Jälkimmäinen tapahtui kun Marika oli 14-vuotias ja tuli pussailleeksi pojan kanssa.

– Olin 14. Kaupungilla pussailtiin. Se kysyi, aletaanko olla. Mä olin, että okke. Vartin päästä etsin sen käsiini ja sanoin, että en haluakaan seurustella. Se oli tosi vakavasti otettava suhde, Marika kertoi Eetulle.