BB-Eetu sai soittaa ystävälleen: ”Bylsi sitä mustahiuksista!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään selvinnyt, että kaikki asukkaat ovat mukana kuluvan viikon häätöäänestyksessä. Tuotantokausi on jo loppusuoralla, ja tänä iltana asukkaat kisailivat jälleen paremmuudestaan musavisan merkeissä.

Voiton kisassa vei BB-Eetu, joka kutsuttiin voittajan julkistamisen jälkeen päiväkirjahuoneeseen. Siellä hänelle selvisi, että palkintona on yhteys ulkomaailmaan. Jo aiemmin ohjelman verkkosivuilla paljastettiin, että voittaja saa ottaa puhelun BB-talon ulkopuolelle. Muut asukkaat eivät osanneet odottaa moista palkintoa.

– Mä väitän että karkkia vois olla. Ei siellä mitään röökiä tai kaljaa ole. Pleikkari voi olla huomenna palkintoja, BB-Petri pohti Eetun saamaa palkintoa.

– Se voi olla vaikka viinapullo. Tai ehkä se sai soittaa? Tai ehkä se neuvottelee siellä tai saa röökiä tai viinaa, BB-Elisabet veikkasi tietämättä osuneensa oikeaan.

Päiväkirjahuoneesta palattuaan Eetu oli hymyssä suin ja kertoi asukkaille mitä oli saanut palkinnoksi. Langan päässä oli ollut hänen ystävänsä.

– Tota noin. Mä sain palkinnon. Siellä oli puhelin ja mulle sanottiin että kun aika alkaa niin siellä on joku mun läheinen ihminen. Siellä oli mun parhaista kavereista. Se kämppis. Se testoäijä. Se kertoi, että kaikki on hyvin ja että mä oon edelleen mun äidin poika, Eetu kertoi.

– Äiti oli ollut ensin v**un vihainen, mutta nyt se ei anna isän katsoa tätä ohjelmaa. Mä oon edelleen äidin poika, mulla on auto ja kämppä eikä ole rahahuolia. Sit se sanoi että sillä on yksi pyyntö. Se pyysi että bylsi sitä tummahiuksista. Että vedä sitä tummahiuksista ja että se on ainoa pyyntö, Eetu naureskeli ystävänsä pyynnölle.