BB: Elisabetille tuotantokauden katkerin tappio

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother –talossa vietetään Pro Minä -viikkotehtävän parissa tiukkoja hetkiä, sillä tehtävän tarkoituksena on itsensä tekeminen tykö tavalla tai toisella. Asukkaat ovat hiukan ymmällään viikkotehtävän suoritustavasta, mutta rinnakkaisviikkotehtävät aiheuttavat riemua. BB -talossa vietettiin nimittäin eilen illalla tiukka tietovisa koskien aihetta musiikki.

BB-Elisabet riemastui suuresti havaitessaan, että kisassa tulee myös Michael Jackson -kysymyksiä. Nainen on tunnustautunut olevansa suuri Jackson-fani, joten hän oletti olevansa vahvoilla kisassa. Valitettavasti Elisabetin tiedot eivät auttaneet häntä voittoon, sillä kyseessä oli myös nopeuskisa. BB-Eetun ripeä toiminta ja tietämys auttoivat hänet Elisabetin edelle helposti ja muut asukkaat hämmästelivät miehen nopeita vastauksia.

Kyseinen musiikkitietovisakisa on rinnakkaisviikkotehtävä ja kisan tänä päivänä vietettävästä semifinaalista karsiutuivat ulos BB-Niko, Elisabet ja BB-Nino. BB-Petri oli varma Eetun ja Nikon voittavan kisan. Kävi kuitenkin niin, että Petri itse kuittasi voiton itselleen ja hän sai valita palkinnon. Mies sai salkullisen kylmää olutta.