Christina Aguilera piti tällä kertaa vaatteet yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera julkaisi taannoin Bionic-nimisen albuminsa, jonka tiimoilta hän sai kovasti kritiikkiä muiden muassa musiikkityylin kopioinnista Lady Gagalta. Kukin pohtikoon oliko väitteillä perää, mutta Christinalla on ainakin ollut viime aikoina jotain muuta mietittävää.

Avioeron kourissa parhaillaan oleva supertähti on nimittäin ollut viime viikkoina myös lesbokohun keskiössä. Hänen kerrottiin myös etsivän aktiivisesti elämäänsä uutta rakkautta ja nyt hänellä huhutaan olevan jo uusi mies rinnallaan. Kyseessä on neidon Burlesque-elokuvan kuvausassistentti Matthew D. Rutler, jonka kanssa kaunotar kuvattiin Los Angelesissa Soho Housessa vietetyn illan jälkeen.

Nyt Christina nähdään myös poseeraamassa In Style -lehden näyttävissä lehtikuvissa, joissa hän on vaihteeksi pitänyt vaatteensa yllään. Siitä huolimatta näky on varsin upea. Katso kuvat tästä.