Seksikäs brassimalli lumoaa bikineissä – katso kuva

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brasilialainen mallikaunotar Fernanda Motta tunnetaan malliuransa ohella näyttelijänä sekä maan realityshown Brazil’s Next Top Model -emäntänä. Nainen on ollut usein mukana myös Sports Illustrated Swimsuit Editions -julkaisussa.

Mallikaunotar kuvattiin taannoin urheilullisissa tunnelmissa uimarannalla, sillä hän harrasti amerikkalaista jalkapalloa sonnustautuneena aurinkolaseihin ja pieniin bikineihin. Fanit ihailevat suuresti huippumallin vartaloa, sillä tämän ulkomuoto on pysynyt vuodesta toiseen lähes samanlaisena. Katso kuva tästä.

29-vuotias Fernanda Motta tuli mallimarkkinoille vain 16-vuotiaana, kun kykyjenetsijä huomasi hänet Rio de Janeiron Guarapari-uimarannalla. Nainen on esiintynyt muiden muassa neljässä Sports Illustrated Swimsuit -julkaisussa sekä Elle, Cosmopolitan ja Glamour -lehtien sivuilla.