Jymy-yllätys: Pamela Anderson Big Brotheriin jättiliksalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin pian parinkymmenen vuoden ajan lukeutunut Pamela Anderson nousi alunperin suursuosioon televisioroolillaan ja alastonkuvillaan. Neitokainen on joutunut myös vastikään kolariin ulkomaanreissullaan, mutta betoniporsaan kanssa tapahtunut kolarointi ei hidastanut tähden vauhtia.

Hollywood Rag -julkaisu kertoo kaunottaren saapuneen nyt Intiaan. Mumbain lentokentällä havaittu Pamela aikoo esiintyä maan Big Brother -showssa. Naiselle maksetaan noin 562.000 dollarin korvaukset kolmesta päivästä talossa muiden intialaisten julkkisten kanssa, joihin lukeutuu muiden muassa WWE-tähti Khali ja Bollywood-näyttelijä Salman Khan.

Pamela on erittäin iloinen saadessaan tilaisuuden tutustua Intiaan edes BB-talon välityksellä. Nainen on kertonut kyseessä olevan ensimmäinen vierailu kyseisessä maassa, joten hän toivoo saavansa edes hiukan tuntumaa maan tavoista ja sen ihmisistä BB-talossa.