Eva Longorian tiedottaja: ”He eivät eroa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywoodissa on tänään paljastunut todellinen uutispommi, jonka mukaan näyttelijä Eva Longorian aviomies Tony Parker on hakenut yllättäen avioeroa. The Sun -lehti kertoo Eva Longorian ja Tony Parkerin kuitenkin kieltäneen nyt eroaikomuksensa täysin.

Naisen tiedottaja on raportoinut juorujen olevan täyttä pötyä ja fanit voivat täten olla hänen mukaansa rauhassa, sillä pariskunta on edelleen yhdessä ja he ovat onnellisia. TMZ-julkaisu uutisoi eroaikeista ensimmäisenä, mutta silläkään ei ollut kovin tarkkaa tietoa tapahtuneesta. Julkaisun mukaan urheilutähtenä tunnettu Parker toimitti avioerohakemuksen tuomioistuimeen maanantaina.

Pariskunta avioitui Ranskassa vuonna 2007 ja liitto on pidetty varsinaisena unelmaliittona. Kulissien takaisista tapahtumista saataneen lisätietoja lähipäivinä. Pari viikko sitten Eva Longoria poseerasi MTV-gaalassa yhdessä suomalaisten Duudsonien kanssa.