Popkaunotar yksityiskoneella treffeille Lontooseen – hinta 117 000 euroa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Hänen albuminsa oli taannoin vuoden myydyin Yhdysvalloissa.

Kantrikaunotar on liitetty jo pidemmän aikaa kuuluisaan näyttelijään Jake Gyllenhaaliin. Suhde-epäilyt vahvistuivat nyt näyttelijöiden ympärillä, sillä The Sun -lehti kertoo miehen lennättäneen kantrikaunottaren luokseen Lontooseen noin 117.000 eurolla. Yksityiskoneesta kentälle rantautunut neitokainen jatkoi matkaansa suoraan Gyllenhaalin hotelliin.

– He halusivat viettää laatuaikaa kahdestaan. Heillä on molemmilla niin kiireinen aikataulu, että tämä oli heidän ainoa mahdollisuutensa olla yhdessä. Viikonloppu sujui heiltä hyvin Dorchesterissa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Toivottavasti Gyllenhaal varoo satuttamasta nuorta naista, sillä Taylor Swift piiskaa ex-poikaystäviään laulujensa avulla. Tähden uusi albumi Speak Now sisältää tähden mukaan paljon lauluja häntä loukanneista miehistä.