BB-Eetu vonkasi Marikalta seksiä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään jatkettu Elisabetin eilisten synttäribileiden tapahtumien kertaamista. Ykköspuheenaiheena on ollut Elisabetin ja Petrin sänkypuuhat, joista pari jäi kiinni lähes rysän päältä.

Vastaavia yrityksiä oli eilen myös Eetulla, joka yritti lämmitellä avoimesti lesboksi tunnustautuvaa Marikaa petipuuhiin kanssaan. Saunan lauteilla istuskellessaan BB-Marika pohti voisiko Eetu viettää yön sviitissä Nooran kanssa. Eetulla oli kuitenkin muut jutut mielessään, sillä hän kysyi suoraan haluaisiko Marika harrastaa seksiä hänen kanssaan.

– Etkö sä vois tehdä erehdystä mun kanssa? Eetu muotoili kysymyksensä.

Marika tyrmistyi yllättävästä ehdotuksesta, mutta joutui toteamaan että ehdotus ei sytyttänyt häntä.

– Oonko mä niin läski? Ruma? Finninaama, Eetu tiedusteli syytä moiseen.

Marika kertoi pitävänsä Eetua kaverina, mistä syystä seksi ei onnistuisi. Hieman aiemmin Niko tiedusteli Marikalta mitä tämä arvostaa naisen ulkonäössä. Neitokaisen mukaan erityisesti rinnat, lantion kaari ja pakarat ovat etusijalla silmien ja huulien kanssa.