BB-Elisabet: ”Eihän toi ole seksiä! Kunhan autoin toista”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskustelut ovat jälleen tänään pyörineet vahvasti seksin ja seksuaalisuuden ympärillä. Tämä siitä huolimatta, että varsinaista seksiaktia talossa ei ole koko tuotantokaudella nähty. Samalla seksin käsittestä tuntui olevan hieman erimielisyyttä.

BB-Nino ja Niko kiusoittelivat Elisabetiä tämän ja Petrin edellisen yön seksisessioista. BB-Petri jäi aiemmin kiinni, kun Nino teki hänen sänkyynsä tarkastuksen ja löysi suuren määrän eritettä. Elisabetin mukaan pariskunta ei ole kuitenkaan harrastanut missään vaiheessa seksiä.

– Täällä ei oo pantu. Ei toi ole seksiä. Eihän ole! Toi ei ole panemista. Se on hyväilyä. Ei se ole seksiä, ei ole! Elisa huusi.

Marikan mukaan seksi ei edellytä varsinaista penetraatiota, vaan myös hyväily on hänen mielestään seksiä. Homoseksuaali nainen totesi, että Elisabetin kriteereillä hän olisi harrastanut elämässään seksiä vain kerran.

– Voi v**tu oonko mä sit neitsyt vai? Jos mä en olisi testannut kundia niin olisinko mä sit neitsyt vai? BB-Marika ihmetteli.

– Kunhan autoin toista raukkaa. Tiimin puolesta, Elisabet latasi saaden muut nauramaan.

– Elisa on avulias. On täällä kyllä kuivaa, kun ei ole mistään muusta puhe. Siitä puhe mistä puute, Niko ihmetteli.