BB-Ninon kommentit suututtavat – ei siedä ”läskejä ihmisiä”

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa talon miehet pohtivat eilen keskenään ulkonäön vaikutusta ja itsestään huolehtimisen tärkeyttä maailmassa. Nino yllätti kertomalla lihavuuden olevan hänen mielestään ällöttävää.

– En minä haluaisi ikinä harrastaa seksiä lihavan ihmisen kanssa. Olisi kamalaa olla saunassa sellaisen kanssa ja sitten kun se vielä haluaisi seksiä, Nino kertoi päätään puistellen.

Aiemmin BB-Nino oli kritisoinut Eetua ”läskiksi”, mikä oli suututtanut erityisesti Petriä. Nyt BB-Eetu alkoi pohtimaan Ninon kommenttia syvällisesti, sillä häntä itseäänkin vaivasi kilojen kertyminen vyötärölle. Eetu leimasi Ninon myös pinnalliseksi.

– Sanoit pihalla, että mieluummin meikkiä, kuin olisi tuollainen läski finninaama, mies totesi Ninolle syyttävään sävyyn.

Ninon mielestä mies voi meikata, varsinkin jos iho on huonossa kunnossa. Eetu ja Nino pohtivat onko meikkaaminen mieheltä kiellettyä ja Nino koki asian olevan aivan omakohtainen asia, jonka jokainen saa päättää itse. Niko pohti voivatko Ninon kaverit ottaa itseensä Ninon arvosteluista, joissa tämä mollaa lihavia ihmisiä värikkäästi ja miehen kaveripiiriin näitä kuuluu monia.

Ninoa ei haittaa se, että millaisen kuvan muut ovat saaneet hänestä, sillä hän haluaa olla vain oma itsensä. Petri ohjaili Ninoa muistamaan sen, että tämän on turha antaa kritiikkiä muille, mikäli ei itse pysty ottamaan sitä vastaan. Samansisältöinen keskustelu käytiin vielä illalla, ja silloin Petri antoi Ninon kuulla kunniansa siitä että tämä oli nimitellyt Eetua läskiksi. Nino totesi että kyse oli ollut vain vitsailusta.