Beyonce liian seksikäs televisioon – tv-mainos hyllytettiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles aktivoitui keväällä julkaisurintamalla, kun hänen Why Don’t You Love Me -singlensä sai näyttävän musiikkivideon. Siinä supertähti nähtiin rohkeampana kuin koskaan aiemmin, kun hän keikisteli alusvaatteisillaan ja kylvyssä.

Brittiviranomaiset ovat nyt todenneet kaunottaren uuden televisiomainoksen liian seksikkääksi ja provosoivaksi. Metro-julkaisu kertoo, että lapsille sopimaton televisiomainos saa pyöriä televisiossa vasta illalla puoli kahdeksan jälkeen. Kyseinen Beyoncen mainos koskee tähden Heat-parfyymia, ja valmistajat ihmettelevät sen saamaa kielteistä huomiota.

Mainos ei ole hajuvesiyhtiön edustajien mukaan yhtään pahempi kuin esimerkiksi päivittäin televisiossa pyörivät musiikkivideot. Hajuvesi ja kyseinen mainos ovat vain Beyoncea itseään, eli seksikästä ja tyylikästä naista parhaimmillaan. Edustajat myös painottavat sitä, että kaunotar ei ole missään vaiheessa edes alasti kameran edessä.