Eva Longoria katkaisi perättömiltä huhuilta siivet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Eva Longoria joutui erohuhujen kohteeksi kun hänen miehensä Tony Parker jätti avioerohakemuksen. Longorian tiedottaja kiisti eroväitteet jyrkästi, mutta seuraavana päivänä Eva itse jätti avioerohakemuksen.

Tiedottaja joutui noloon välikäteen valehdeltuaan lehdistölle eroväittteet kiistäessään. Nyt Longoria onkin sivuuttanut tiedottajansa kokonaan ja antanut viimein itse lausunnon tilanteesta. Vielä syyskuussa rakkauttaan lehdistössä tunnustanut Eva on vahvistanut avioliiton päättymisen. Pari ehti seurustella seitsemän vuoden ajan, joista kolme vuotta he olivat naimisisssa.

– Olen hyvin surullinen kertoessani, että seitsemän vuoden yhteiselon jälkeen minä ja Tony olemme eronneet. Rakastamme edelleen toisiamme ja rukoilemme toistemme onnen puolesta, Eva Longoria kertoi Twitterissä.