Ke$ha närkästytti aamuohjelman katsojat rivolla esiintymisellään

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositun Tik Tok -hittinsä myötä viime talvena Yhdysvaltojen single- ja albumilistojen ykkössijat samaan aikaan valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viime aikoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa.

Paljon otsikoissa ollut popkaunotar on keikkaillut ja reissannut viime aikoina ahkerasti. Nyt artisti on saanut kritiikkiä esittäessään We R Who We R -kappaleensa Australian Sunrise Breakfast -ohjelmassa. Ohjelma sai katsojilta suuren määrän negatiivista palautetta, sillä laulajan kiroilu ja epäsovelias esiintymisasu tyrmistyttivät aamuohjelman kotikatsojia. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Ke$han show oli kieltämättä räväkkä, sillä tähti nähtiin rikkinäisissä sukkahousuissa, sinisessä huulipunassa ja bootseissa. Hän myös flirttaili aamujuontaja David Kochille varsin ronskisti. Taannoin Ke$ha yllätti myös häntä seuranneet paparazzikuvaajat ahdistelemalla heitä muiden muassa intiimeillä kysymyksillä. Hän muiden muassa tivasi vastausta siihen kenellä kuvaajista on suurin penis.