BB-Elisabet järkyttyi raskaustestistä: ”En mä mikään Jeesus-Maria oo!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa seksin suhteen ennätysmäisen kuivan tuotantokauden värikkäin pariskunta BB-Elisabet ja BB-Petri ovat päässeet käsikopeloihin jo useampana yönä, ja tilanteiden tuloksia on saatu ihastella Ninon ansiosta oikein joukolla.

Tänään tapahtui kuitenkin jotain sellaista, mikä sai Elisabetin järkyttymään. Nino on vitsaillut jo usean päivän ajan siitä että pari olisi ollut herkkinä hetkinään myös sukupuoliyhteydessä. Neitokainen on kuitenkin kiistänyt väitteet jyrkästi ja todennut, että sellainen ei ole ollut lähelläkään. Nyt varastohuoneesta löytyi kuitenkin raskaustesti, jonka Nino ilmoitti kuuluvan ilman muuta Elisabetille.

– Raskaustesti. Mitä v**tua? Petri ihmetteli.

– Ei toi oo mulle! Mitä v**tua. En mä mikään Jeesus-Maria oo, v**tu. Ei siitä tuu raskaaks, jos nukkuu mällisängyssä, Elisabet raivosi epäuskoisena.

BB-Niko piikitteli, että Elisabet ja Petri olisivat ”kännissä vähän” puuhastelleet ja että siksi taloon oli pyydetty raskaustesti. Raskaustestin kohde jäi vielä hämärän peittoon, mutta yksi todennäköinen vaihtoehto oli Elisabetin jekuttaminen.