BB-Nino paljasti: ”Taistelin homouttani vastaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tällä tuotantokaudella jo toistamiseen asustava BB-Nino on avoimen homoseksuaali ja varsin pidetty henkilö niin siviilissä kuin talossakin. Eilen illalla Nino paljasti, että ei nuoruudessaan halunnut olla homoseksuaali ja yrittäneensä taistella sitä vastaan.

Kuluvan viikon viikkotehtävässä asukkaat saavat tutustua politiikkaan ja joutuvat pitämään muiden muassa vaalipuheita. Eilen asukkaat esittelivätkin itsensä ja parhaat puolensa muille asukkaille. Eniten tehtävää jännitti BB-Nino, joka pääsi kunnolla vauhtiin vasta toisella yrittämällä. Hänen esityksensä oli kuitenkin lopulta mahdollisesti jopa paras.

Erityisesti äiti sai puheen aikana useaan kertaan vuolaita kiitoksia, ja Nino korosti äidin olevan hänelle rakkain ihminen. Lisäksi hän paljasti olleensa koulukiusattu ja ihmetteli itsekin miksi ei ollut aikoinaan kertonut siitä kotona. Lopulta Nino pääsi seksuaalisen suuntautumisensa pariin, ja muut asukkaat kuuntelivat puhetta hiirenhiljaa.

– Mä olin 20 vuotias, kun tajusin että mä oon homo. Taistelin sitä vastaan, kun mä olen aina halunnut perheen, Nino paljasti.

Vauvakuumeeseen auttoi kuitenkin se, että lähipiiriin syntyi pienokainen, josta Nino on pitänyt hyvää huolta. Yksi käänteentekevä hetki hänen elämässään oli ADHD:n toteaminen, sillä se antoi vastauksen muiden muassa keskittymisvaikeuksiin ja unettomuuteen. Jo aiemmin BB-Elisabet vaati Ninoa hoitamaan ulosottovelkansa, koska vain siten mies saisi elämänsä raiteilleen. Nyt Nino oli samaa mieltä Elisabetin kanssa.