Emma Watson: ”Vauvakuviani levitellään valkokankaalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskiviikkona Suomessa ensi-iltansa saanut Harry Potter -elokuva saa ensi-iltansa esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Britanniassa vasta perjantaina. Uutuuselokuva on nostanut valovoimaisimman tähdensä Emma Watsonin jälleen julkisuuden valokeilaan.

20-vuotias Emma Watson on seurustellut muiden muassa muusikki George Craigin ja pankkiiri Jay Barrymoren kanssa. Hän kertoo nyt pyytäneensä ihmissuhteisiinsa neuvoja vastanäyttelijöiltään Daniel Radcliffeltä ja Rupert Grintiltä.

– Olen tällä hetkellä sinkku, joten elämäni on aika rauhallista eikä mitään juuri tapahdu. Ollessani kuvauksissa Danielin ja Rupertin kanssa minä olin yleensä se joka esitti kysymyksiä miehistä, koska en halua teeskennellä että ymmärtäisin miehiä. He auttoivat minua hieman ja ovat olleet kuin minulle kuin suojelevat isoveljet, Emma Watson kertoi Parade.comin haastattelussa.

Samalla Emma paljasti pitävänsä hieman nolona sitä että hänen poikaystäviensä on ollut liiankin helppoa saada tietoa hänen teinivuosistaan, koska ne on Potter-elokuvien myötä dokumentoitu varsin kattavasti.

– Se tuntuu oudolta. Siltä, että joku levittelisi vauvakuvaasi ympäri maailmaa kahdeksan metrin korkuisella valkokankaalla. Se on jotenkin myös coolia, mutta kuitenkin hieman noloa. Totta puhuen on kuitenkin hauska nähdä kuinka erilaisia me kaikki silloin olimme.