Katie Price myy hajuvettä muodoillaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkistyrkky povipommi Jordan, eli Katie Price, ja hänen entinen popparimiehensä Peter Andre erosivat viime vuonna. Medioiden aktiivisesti seuraama unelma-avioliitto muuttui hetkessä likaiseksi eroriidaksi, jossa Andren osakkeet nousivat ja Pricen suosio romahti hetkessä pohjamutiin.

Nainen avioitui taannoin vapaaottelija Alex Reidin kanssa ja hän on nyt lanseerannut uuden tuoksunsa Precious Love. Pinkissä peruukissa poseerannut tähti keikistelee häpeilemättä kameralle erittäin avokaulaisessa ja tiukassa asussa.

Povipommin kerrotaan myös törmänneen taannoin valokuvaajaan autollaan lähtiessään teatterin pihalta Sussexissa. Nainen on kuvattu lisäksi muiden muassa ajamassa autollaan ja puhuvan puhelimeen samaan aikaan aviomiehensä Alex Reidin istuessa vieressä. Kaikki poliisien hallussa olevat kuvamateriaalit ja tien päällä tapahtuneet rikkomukset viittaavat naisen syyllistyneen toistuvasti vakaviin ajorikkomuksiin. Poliisi odottaakin Katie Pricen ottavan vastuun teoistaan, mikäli hän on syyllistynyt niihin.