Kelly Osbourne murtui itkuun televisiohaastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kelly Osbourne on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ja huoman laihtumisensa merkeissä. Äskettäin hänet nähtiin jopa lehden kannessa bikinikuvissa, jollaisissa hän ei olisi voinut pari vuotta sitten kuvitellakaan poseeraavansa.

26-vuotias Kelly Osbourne on nyt ollut vieraana suositussa The Talk -keskusteluohjelmassa, jonka juontajana hänen äitinsä toimii. Puheenaihe oli yllättävän rankka, kun ohjelmassa keskusteltiin syövästä. Kellyn äiti Sharon sairastui taannoin syöpään, joten keskustelu sai Kellyn purskahtamaan itkuun. Saatuaan itkunsa loppumaan Kelly halasi vielä äitiään.

Lääkärit antoivat aikanaan Sharonille vain 33 prosentin mahdollisuuden selvitä hengissä. Kelly paljasti ohjelmassa äidilleen olleensa tämän sairastumisen jälkeen täysin vakuuttunut siitä että myös hän tulisi sairastumaan syöpään. Kelly kertoi käyvänsä jatkossa joka vuosi tutkimuksissa mahdollisen syövän löytämiseksi ajoissa. Lisäksi hän on ryhtynyt ottamaan vitamiinipistoksia, joiden uskotaan vähentävän syövän mahdollisuutta.