Kohueron taustat julki: ”Sovimme avioerosta jo etukäteen”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Eva Longoria joutui erohuhujen kohteeksi kun hänen miehensä Tony Parker jätti avioerohakemuksen. Longorian tiedottaja kiisti eroväitteet jyrkästi, mutta seuraavana päivänä Eva itse jätti avioerohakemuksen.

Syyksi erolle on kerrottu miehen pettäminen, sillä tällä oli suhde joukkuetoverinsa Brent Barryn vaimoon Erin Barryyn. Nyt E! Online -julkaisu on paljastanut Parkerin tienneen, että avioero Evasta olisi pian tulossa, sillä pariskunta oli keskustellut asiasta jo etukäteen. Samalla on selvinnyt, että ensimmäisenä avioeropaperit jätti oikeuteen juuri Longoria.

– Tiesin hänen hakevan eroa, sillä olimme puhuneet tilanteesta ja tiesimme sen olevan ratkaisu ongelmiimme. Minä en kylläkään laittanut eropapereita ensin, vaikka niin on uutisoitu. Avioero on kokonaisuudessaan vain minun ja Evan välinen asia ja pidämme sen yksityisseikat omana tietonamme, Parker kertoi E! Online -julkaisulle.