BB-asukkaat hulluttelivat ”kondomiasuissa” – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat eilen ylleen varsin näyttävät asut, kun Isoveli määräsi että kaikkien tuli pukeutua heille toimitettuihin tiukkoihin kokovartalohaalareihin. Pian asukkaat olivatkin mahduttaneet itsensä näihin ”kokovartalokondomeihin”, jollaisia käyttävät nykyisin lähinnä mäkihyppääjät.

Eilisen pullonpyörityksen lisäksi myös nämä hassunhassut asut saivat aikaan menoa ja meininkiä, sillä erityisesti BB-Niko ja BB-Petri ottivat niistä ilon irti. Miehet hyppivät ja pomppivat asuissaan pitkin taloa ja testailivat millaisiin suorituksiin ja asentoihin he asut yllään kykenivät.

Mäkimiesten lisäksi Petri ja Niko löysivät asuista yhtäläisyyksiä myös muiden muassa Spider-Manin kanssa, joten he esittivät luonnollisesti muille asukkaille millaisia elokuvakohtauksia he voisivat asut päällä toteuttaa.